blocklistU en uw klanten hebben nu de mogelijkheid om specifieke telefoonnummers en / of e-mailadressen te verbieden zich te registreren en deel te nemen aan loyaliteits- en dealsprogramma's.

Om telefoonnummers en e-mailadressen toe te voegen aan een klantenblokkeringslijst, meldt u zich aan bij het bedrijfsportaal, navigeert u naar Klantgegevens -> Geblokkeerd en voert u het telefoonnummer / e-mailadres in dat u wilt blokkeren in het betreffende veld.

feature mobile punch cardZeker in nederland is het sparen van zegels en stempels een jarenlang begrip.

De oude vertrouwde stempelkaart in digitale vorm is onverslijtbaar, eenvoudig en heeft iedere klant vandaag de dag altijd bij zich.

Alles werkt vanaf je smartphone of counter tablet, je klanten hebben niet meer een volle portefeuille of tas nodig om alle spaarkaarten bij zich te hebben.

Je verzameld automatisch gegevens van je klant en je kunt via de app je klanten informeren over aanbiedingen, openingstijden en veel meer.
De app is nu een marketing instrument.

Heb je interesse? klik hier

We hebben onlangs twee nieuwe zelfstudies video's opgenomen en geüpload, waarin wordt uitgelegd hoe u de QR Code generator-tool gebruikt en hoe u klantgegevens in het bedrijfsportals van uw klant kunt bekijken, bewerken en beheren. Beide zelfstudies video's bevinden zich in uw Resources -> Tutorials-gedeelte van uw admin-paneel, evenals bovenaan elk van de pagina's van die functies in het businessportaal. De video's zijn als volgt:Customer Data CAB Stamp -  Video

  1. QR-codes
  2. Klantgegevens - Gegevens