We hebben onlangs twee nieuwe zelfstudies video's opgenomen en geüpload, waarin wordt uitgelegd hoe u de QR Code generator-tool gebruikt en hoe u klantgegevens in het bedrijfsportals van uw klant kunt bekijken, bewerken en beheren. Beide zelfstudies video's bevinden zich in uw Resources -> Tutorials-gedeelte van uw admin-paneel, evenals bovenaan elk van de pagina's van die functies in het businessportaal. De video's zijn als volgt:Customer Data CAB Stamp -  Video

  1. QR-codes
  2. Klantgegevens - Gegevens

feature mobile punch cardAls u verkoopagenten aan uw account wilt toevoegen of van plan bent om u te helpen met uw verkoop- en / of klantenbeheer, hebben we zojuist drie nieuwe rechten toegevoegd om u als volgt verder te laten bepalen tot welke functies zij toegang hebben:

  1. Sta agent toe om in te loggen
  2. Sta agent toe de bedrijfsstatus te wijzigen (Actief / Inactief / Achteraf open)
  3. Sta agent toe om bedrijven te bewerken
U kunt uw agenten de bovenstaande functies toestaan of uitsluiten door de selectievakjes naast deze machtigingen in of uit te schakelen op de pagina Agent toevoegen en / of Agent bewerken in het beheerdersdashboard.

icon beaconWanneer u uw verschillende plannen maakt onder "Configuratie"> "Plannen", ziet u dat elke reeks een "Aantal campagnes" heeft. Vroeger zou dat aantal overeenkomen met het totale aantal campagnes dat in een bedrijf kan worden gemaakt. Nu is het gewijzigd, zodat een bedrijf elk aantal campagnes in zijn of haar bedrijf kan hebben, maar het aantal actieve campagnes blijft beperkt. Dit is handig als een bedrijf oude campagnes wilde behouden voor de analytische gegevens, of mogelijk om een ​​oude campagne opnieuw te kopiëren / opnieuw te gebruiken.
Als herinnering voor hoe u de status van een campagne kunt bekijken of wijzigen, logt u (of het bedrijf als u ze toegang geeft) in bij het bedrijf en klikt u op het tabblad 'Campagnes'. U ziet de tabel met alle campagnes. In de kolom 'Status' wordt aangegeven of een campagne 'Actief' of 'Inactief' is. Het "aantal campagnes" is wat overeenkomt met het aantal toegestane "actieve" campagnes. Als u de status van een campagne wilt wijzigen, klikt u op de knop 'Bewerken' naast de campagne en scrolt u naar bijna onderaan. Er wordt een vervolgkeuzemenu weergegeven waarin u kunt kiezen of het actief of inactief moet zijn.