Google Map CAB marketing

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om de Google Map-locatie voor uw bedrijven te kiezen en in te stellen. Meld u hiervoor aan bij het bedrijf en ga naar 'Bedrijfsinformatie' in het bedrijfspaneel. Daar ziet u een kaart met een punaise die u naar de juiste locatie van het bedrijf kunt slepen. Het is belangrijk op te merken dat de locatie van de kaartpin rechtstreeks verband houdt met de beacons die u hebt ingesteld voor uw bedrijven.

Als u ooit problemen ondervindt met beacons die niet voor een bedrijf werken, is dit de eerste plaats om te controleren.

mobile dealsAls u ooit een lijst met bedrijven op een specifieke locatie wilt delen of een specifiek bedrijfstype wilt delen of een filter wilt delen, kunt u nu de koppelingen vinden die zijn gekoppeld aan al uw locaties, categorieën en filters. U kunt deze links maken en openen vanuit uw beheerdersvenster door naar Deals Website -> Configuratie te gaan.

cab stamp appWe hebben enkele updates aangebracht voor het uiterlijk van uw mobiele loyaliteitsapps die het meer intuïtief maken. U zult merken dat de knoppen gescheiden en gemarkeerd zijn wanneer erop wordt geklikt en dat de "Punch Card" -box vooraan en in het midden wordt getrokken. Daarnaast hebben we meer besturingselementen voor u toegevoegd om het kleurenschema van de app volledig te kunnen aanpassen. Deze toevoegingen zijn te vinden op elke bedrijfsportal op de pagina Branding & ontwerp in de sectie Ontwerp.