social rewardsVanwege beperkingen die onlangs door Facebook zijn geïmplementeerd, zullen sociale deals de gebruiker nu vragen om inhoud te delen met Twitter om de beloning voor delen te ontvangen.
Dit zorgt ervoor dat alle sociale deals worden gedeeld voordat de beloning wordt verdiend.

mobile punch cardU en uw klanten hebben nu de mogelijkheid om klantgegevens, zoals Naam, E-mail, Telefoon, Geboortedatum, evenals de mogelijkheid om stoten uit te geven aan loyaliteitsprogramma's, en beloningen terug te zetten van de status "Ingewisseld" naar "Verdiend". Dit alles is toegankelijk door u aan te melden bij een bedrijfsportal en te navigeren naar de klantgegevens -> gegevenspagina

feature mobile punch cardU heeft nu de mogelijkheid voor uw verkopers om hun categorieën, locaties, filters en tags te bewerken of te manipuleren, zodat ze op uw deals website kunnen worden gevonden.
U kunt deze hulpprogramma's verwijderen zodat deze door uw klanten kunnen worden bekeken wanneer ze zich aanmelden bij hun account door te klikken op 'Bewerken' naast hun vermelding in uw lijst met bedrijven en ervoor te zorgen dat het selectievakje 'Categorieën, locaties, filters en tags beheren' niet is aangevinkt.