mobile dealsAls u ooit een lijst met bedrijven op een specifieke locatie wilt delen of een specifiek bedrijfstype wilt delen of een filter wilt delen, kunt u nu de koppelingen vinden die zijn gekoppeld aan al uw locaties, categorieën en filters. U kunt deze links maken en openen vanuit uw beheerdersvenster door naar Deals Website -> Configuratie te gaan.

cab stamp appWe hebben enkele updates aangebracht voor het uiterlijk van uw mobiele loyaliteitsapps die het meer intuïtief maken. U zult merken dat de knoppen gescheiden en gemarkeerd zijn wanneer erop wordt geklikt en dat de "Punch Card" -box vooraan en in het midden wordt getrokken. Daarnaast hebben we meer besturingselementen voor u toegevoegd om het kleurenschema van de app volledig te kunnen aanpassen. Deze toevoegingen zijn te vinden op elke bedrijfsportal op de pagina Branding & ontwerp in de sectie Ontwerp.

ios11 qr codeDe eerste paar Apple iOS versie 11 software-updates hadden een fout wanneer webapps (inclusief de loyaliteitsprogramma's van CAB Stamp) probeerden toegang te krijgen tot de iPhone-camera. De meest recente versie, 11.3, die vorige maand werd uitgebracht, heeft dit probleem opgelost. Alle iPhone's met het bijgewerkte besturingssysteem kunnen nu QR-codes scannen van de mobiele klantenkaarten van CAB Stamp.