We hebben onlangs twee nieuwe zelfstudies video's opgenomen en geüpload, waarin wordt uitgelegd hoe u de QR Code generator-tool gebruikt en hoe u klantgegevens in het bedrijfsportals van uw klant kunt bekijken, bewerken en beheren. Beide zelfstudies video's bevinden zich in uw Resources -> Tutorials-gedeelte van uw admin-paneel, evenals bovenaan elk van de pagina's van die functies in het businessportaal. De video's zijn als volgt:Customer Data CAB Stamp -  Video

  1. QR-codes
  2. Klantgegevens - Gegevens

feature mobile punch cardAls u verkoopagenten aan uw account wilt toevoegen of van plan bent om u te helpen met uw verkoop- en / of klantenbeheer, hebben we zojuist drie nieuwe rechten toegevoegd om u als volgt verder te laten bepalen tot welke functies zij toegang hebben:

  1. Sta agent toe om in te loggen
  2. Sta agent toe de bedrijfsstatus te wijzigen (Actief / Inactief / Achteraf open)
  3. Sta agent toe om bedrijven te bewerken
U kunt uw agenten de bovenstaande functies toestaan of uitsluiten door de selectievakjes naast deze machtigingen in of uit te schakelen op de pagina Agent toevoegen en / of Agent bewerken in het beheerdersdashboard.

Berichten - Bericht verzendenWe hebben onlangs drie nieuwe video zelfstudies opgenomen en geüpload die beschrijven hoe u de berichttools in uw klantenportalsportals kunt gebruiken.
Alle drie de video's bevinden in uw Resources -> Tutorials-gedeelte van uw admin-paneel en bovenaan elk van de pagina's van deze functie in het business portal.


De video's zijn als volgt:

  1. Berichten - Bericht verzenden
  2. Berichten - geplande berichten
  3. Berichten - tekst in programma's