Social Media Graphic 540x280Ga met vakantie en laat uw Social Media posts automatisch werken! Laat onze CAB Social tool automatisch uw posts afhandelen wanneer u met vakantie bent.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om regelmatig posts te publiceren en deze ook in de gaten te houden.

Klik op deze link, laat even uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op voor een afspraak!

social media managementWe hebben een knop 'Post' toegevoegd naast elke deal en sweepstake die is gemaakt in je account. 
Met deze knop kunt u eenvoudig een deal of sweepstake plaatsen op de gekozen social-mediaaccounts. 
We hopen dat deze aanpassing je het leven gemakkelijker maakt :)

facebook cambridgeFacebook is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, en niet om redenen die het zou willen. Discussies over privacy hebben Facebook jarenlang geplaagd, maar sinds het recente nieuws brak dat Cambridge Analytica, een politiek gegevensbedrijf, toegang tot privégegevens kon krijgen via het sociale netwerk, heeft het een ongewoon sterke reactie onder zijn gebruikers gewekt.

Als gevolg daarvan heeft Facebook aangekondigd dat het de manier waarop het gegevens deelt met apps van derden, waaronder een aantal functies in uw CAB Social - account, zal veranderen.
Terwijl de wereld wacht op de updates van Facebook, hebben ze al tijdelijk alle apps van derden tijdelijk geblokkeerd om toegang te krijgen tot bepaalde informatie.

Welke invloed heeft dit op uw account?

De tijdelijke opschorting van toegang van derden tot Facebook-gegevens kan het gebruik van uw CAB Social - account op deze drie manieren beïnvloeden:

  1. Verbinding maken en posten naar groepen: u en uw klanten kunnen geen verbinding maken of posten naar Facebook-groepen.
  2. Prospecting: mogelijk heeft u geen toegang tot of het gebruik van de prospecting-tool in uw admin-panel, met name als u een nieuwe gebruiker bent.
  3. Analyse: mogelijk heeft u geen toegang tot Facebook-analytische gegevens in uw analytische rapporten. Andere gegevens van Twitter, LinkedIn en andere bronnen mogen op geen enkele manier worden beïnvloed.

Houd er rekening mee dat deze wijzigingen op geen enkele manier het resultaat zijn van acties die CAB Social heeft ondernomen. Op dit moment is het enige wat we kunnen doen wachten tot Facebook zijn interne beoordeling voltooid en ons de mogelijkheid biedt om apps voor hun beoordeling in te dienen.

Zoals altijd houden we u op de hoogte van de status en voortgang van deze wijzigingen.
Uw geduld en begrip worden zeer op prijs gesteld.