icon beaconWanneer u uw verschillende plannen maakt onder "Configuratie"> "Plannen", ziet u dat elke reeks een "Aantal campagnes" heeft. Vroeger zou dat aantal overeenkomen met het totale aantal campagnes dat in een bedrijf kan worden gemaakt. Nu is het gewijzigd, zodat een bedrijf elk aantal campagnes in zijn of haar bedrijf kan hebben, maar het aantal actieve campagnes blijft beperkt. Dit is handig als een bedrijf oude campagnes wilde behouden voor de analytische gegevens, of mogelijk om een ​​oude campagne opnieuw te kopiëren / opnieuw te gebruiken.
Als herinnering voor hoe u de status van een campagne kunt bekijken of wijzigen, logt u (of het bedrijf als u ze toegang geeft) in bij het bedrijf en klikt u op het tabblad 'Campagnes'. U ziet de tabel met alle campagnes. In de kolom 'Status' wordt aangegeven of een campagne 'Actief' of 'Inactief' is. Het "aantal campagnes" is wat overeenkomt met het aantal toegestane "actieve" campagnes. Als u de status van een campagne wilt wijzigen, klikt u op de knop 'Bewerken' naast de campagne en scrolt u naar bijna onderaan. Er wordt een vervolgkeuzemenu weergegeven waarin u kunt kiezen of het actief of inactief moet zijn.

posters wereldkaart en tijdzone klokkenSinds de standaardtijdzone voor nieuw gecreëerde bedrijfsresources in de tijdzone 'Amerika / Chicago' hebben we een optie 'Standaard zakelijke tijdzone' toegevoegd onder 'Configuratie'> 'Website'. Als u daarheen navigeert en dit wijzigt in uw tijdzone, zullen alle nieuwe bedrijven die u toevoegt, automatisch in die tijdzone terechtkomen.

Wanneer u een verkoopagent toevoegt, kunt u nu kiezen welke functies deze agent mag uitvoeren:

  • een nieuw bedrijf toevoegen
  • een bedrijf bewerken
  • de bedrijfsstatus bewerken
  • beacons en geofences beheren.