Google Map CAB marketing

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om de Google Map-locatie voor uw bedrijven te kiezen en in te stellen. Meld u hiervoor aan bij het bedrijf en ga naar 'Bedrijfsinformatie' in het bedrijfspaneel. Daar ziet u een kaart met een punaise die u naar de juiste locatie van het bedrijf kunt slepen. Het is belangrijk op te merken dat de locatie van de kaartpin rechtstreeks verband houdt met de beacons die u hebt ingesteld voor uw bedrijven.

Als u ooit problemen ondervindt met beacons die niet voor een bedrijf werken, is dit de eerste plaats om te controleren.

FENEXPO - CAB Marketing

Afgelopen week hebben we weer deelgenomen aan de Fenexpo Businessdagen.
Hoewel het iets rustiger was dan de voorgaande jaren hebben we toch een aantal goede contacten kunnen leggen en onze producten kunnen promoten.

We kijken alweer uit naar de volgende Fenexpo 

CAb marketing Fenexpo 

play localbeacons app logoWe hebben afgelopen week de updates op ons platform verwerkt naar een nieuwe versie van CAB Beacon & de LocalBeacons-app.
De bijgewerkte versie van LocalBeacons zijn vrijgeven aan de iOS- en Android-app stores.


Voor mensen die al LocalBeacons op hun apparaat hebben geïnstalleerd, wordt dit weergegeven als een update voor de huidige app.
HET IS ZEER BELANGRIJK om LocalBeacons bij te werken naar de nieuwste versie. Als u of uw klanten deze cruciale update niet maken, ontvangen ze geen campagnes op hun telefoons.
Neem alstublieft deze keer de tijd om een ​​positieve recensie achter te laten voor de app in de app store. Zodra de app is bijgewerkt, kunnen enkele nieuwe positieve recensies ervoor zorgen dat LocalBeacons zichtbaarder wordt voor een breder publiek.

 

Heeft u nog geen localbeacons app geinstalleerd:

google play blue

google play qr code

app store blue
app store qr code