FENEXPO - CAB Marketing

Afgelopen week hebben we weer deelgenomen aan de Fenexpo Businessdagen.
Hoewel het iets rustiger was dan de voorgaande jaren hebben we toch een aantal goede contacten kunnen leggen en onze producten kunnen promoten.

We kijken alweer uit naar de volgende Fenexpo 

CAb marketing Fenexpo 

crossposting social mediaCross-posting op sociale media is een eenvoudige manier om tijd te besparen - u neemt een inhoud en plaatst het tegelijkertijd in al uw sociale kanalen. Cross-posting op sociale media is een eenvoudige manier om tijd te besparen - u neemt een inhoud en plaatst het tegelijkertijd in al uw sociale kanalen.
Het lijkt erop dat het gemakkelijk moet zijn, maar het is een oefening die heel verkeerd kan gaan en je accounts er als een puinhoop uit kunnen laten zien. 

Door gebruik te maken van ons CAB Social product geven wij u de mogelijkheid om al uw Social Media kanalen te beheren en voorzien van de posts naar deze kanalen.
Neem eens contact met ons op of kom eens langs wij laten het u graag zien.

cab social

Op 10,11 & 12 April staan wij op de Fenexpo Businessdagen in de Evenementenhal te Gorinchem.cab fenexpo kaarten

Google My BusinessOmdat u met ons CAB Social product tegenwoordig ook kunt posten op Google Mijn Bedrijf geven wij u een korte instuctie hoe u uw Google Mijn Bedrijf kunt opzetten en de voordelen hiervan.

Kleine en middelgrote bedrijfseigenaren zijn zo druk met de ins-en-outs van het runnen van hun bedrijf dat een overweldigend aantal van hen een cruciaal onderdeel missen voor hun succes - om hun bedrijven te laten verschijnen in Google Mijn Bedrijf en Google Maps. Kleine en middelgrote bedrijfseigenaren zijn zo druk met de ins-en-outs van het runnen van hun bedrijf dat een overweldigend aantal van hen een cruciaal onderdeel missen voor hun succes - om hun bedrijven te laten verschijnen in Google Mijn Bedrijf en Google Maps. Aanwezig zijn op Google Mijn Bedrijf levert enorme voordelen op voor het bedrijf:

 • Wanneer een klant Google doorzoekt voor een specifiek type bedrijf in zijn gebied, verschijnt een lijst met die soorten van die bedrijven in de zoekresultaten.
 • Het hebben van een actief Google Mijn Bedrijf-account verbetert de bedrijfsactiviteiten Search Engine Optimization (SEO).
 • Toon klanten bruikbare informatie over een bedrijf - openingstijden, telefoonnummer en routebeschrijving.
 • Pas foto's van het bedrijf aan en geef ze weer, zodat u kunt zien wat een bedrijf uniek maakt.
 • Tevreden klanten kunnen lovende recensies achterlaten over een bedrijf dat de reputatie en legitimiteit van bedrijven versterkt.

Hoe te krijgen genoteerd op Google Mijn Bedrijf in 4 eenvoudige stappen:

 1. Maak een Google-account - Ga naar Google.com of Gmail.com om een ​​Google-account en een Gmail-e-mailadres te maken. Als u al een e-mailadres bij Google (gmail.com) hebt, meldt u zich aan bij uw account.
 2. Ga naar Google Mijn Bedrijf en klik op de knop 'Nu starten'. Als u niet zeker weet of uw bedrijf al wordt vermeld in Google Mijn Bedrijf, zoekt u ernaar op naam en adres in het zoekveld. Als uw bedrijf wordt weergegeven, klikt u op het selectievakje 'Ik ben gemachtigd om dit bedrijf te beheren en ga ik akkoord met de Servicevoorwaarden en ga verder.Ga naar Google Mijn Bedrijf en klik op de knop 'Nu starten'. Als u niet zeker weet of uw bedrijf al wordt vermeld in Google Mijn Bedrijf, zoekt u ernaar op naam en adres in het zoekveld. Als uw bedrijf wordt weergegeven, klikt u op het selectievakje 'Ik ben gemachtigd om dit bedrijf te beheren en ga ik akkoord met de Servicevoorwaarden en ga verder.
  Als uw bedrijf niet wordt weergegeven, klikt u op 'Geen van deze overeenkomsten - Uw bedrijf toevoegen' als er een lijst met bedrijven is die niet van u zijn, of 'Ik heb de naam en het adres correct ingevoerd - Laat me de volledige bedrijfsgegevens invoeren' en voer de volgende details in.
 3. Controleer uw locatie - Om veiligheidsredenen zal Google u vragen om te verifiëren dat u inderdaad de eigenaar van de bedrijfslocatie bent. De gemakkelijkste manier is om ze je een ansichtkaart met een verificatiecode te sturen met instructies over waar je naartoe moet gaan om het in te voeren. De briefkaart duurt meestal 1-2 weken om aan te komen.
 4. Ontwerp uw Google Mijn Bedrijf - Upload uw logo, wijzig uw omslagafbeelding, beveilig een aangepaste URL, zorg dat al uw bedrijfs- en contactgegevens correct zijn en voeg andere afbeeldingen toe in, van en over uw bedrijf. Ga nog een stap verder en begin met het toevoegen van andere mensen en bedrijven in uw 'kringen' en ontdek communities die relevant zijn voor u en uw bedrijfsbelangen.

Dat is alles wat nodig is om een bedrijf toe te voegen aan Google Maps en Google Mijn Bedrijf. Het is snel, gemakkelijk en de moeite waard om te beginnen, dus wacht niet langer!