Binnen ons CAB Social product kunt u op een zeer snelle en doeltreffende manier uw marketing uitbreiden met Sweepstakes en Aanbiedingen.

Door deze Sweepstakes en Aanbiedingen vervolgens weer te publiceren via uw social media kanalen uiteraard via hetzelfde CAB Social product binnen hetzelfde portal.

Check hieronder een drietal voorbeelden die wij zelf in gebruik hebben, klik vooral op het voorbeeld en bekijk het live!

sweepstake producten

sweepstake stamp

sweepstake beacon

FacebookFacebook heeft eind vorige week aangekondigd dat ze een aanval op hun systeem hebben ontdekt waarbij aanvallers Facebook-toegangstokens hebben gestolen. Toegangstokens zijn het equivalent van digitale sleutels die aanvallers vervolgens hadden kunnen gebruiken om de accounts van anderen over te nemen.

Om u en uw klanten Facebook-account te beveiligen, heeft Facebook u en uw klanten mogelijk bij uw Facebook-accounts gelogd. Facebook zegt dat het loggen van gebruikers voorkomt dat aanvallers de tokens gebruiken om toegang te krijgen tot deze accounts.

Als u en / of uw klanten uitloggen bij uw Facebook-account, moet u zich aanmelden bij uw CAB Social - account en uw Facebook-accounts "vernieuwen" om ervoor te zorgen dat al uw berichten op uw Facebook-pagina's worden afgeleverd.


We hopen dat dit u niet al te veel ongemak bezorgt.

Lees de volledige verklaring van Facebook

 

blocklistU en uw klanten hebben nu de mogelijkheid om specifieke telefoonnummers en / of e-mailadressen te verbieden zich te registreren en deel te nemen aan loyaliteits- en dealsprogramma's.

Om telefoonnummers en e-mailadressen toe te voegen aan een klantenblokkeringslijst, meldt u zich aan bij het bedrijfsportaal, navigeert u naar Klantgegevens -> Geblokkeerd en voert u het telefoonnummer / e-mailadres in dat u wilt blokkeren in het betreffende veld.